Kokemuksia: Studio Eveliisan kehittämisen sparraus

Studio Eveliisan yrittäjä Eveliina Immonen halusi sparrata yrityksensä nykytilannetta, tavoitteita ja tulevaisuudensuunnitelmia ulkopuolisen tahon kanssa. Media-alan erikoisammattitutkintoa suorittaessaan Eveliinalle oli noussut kehittämisideoita mieleen, mutta yksin niitä tuntui vaikealta saada työn alle. ”Halusin viedä yritystäni eteenpäin ja palastella kehittämisen sopivan kokoisiin paloihin. Ajankohta konsultoinnille oli todella hyvä, kun koronan aiheuttamasta täyspysähdyksestä oli jo selvitty.”

Konsultointiprojekti toteutettiin yhteistyönä Rouva Mustan kanssa. Työskentelyn aikana saatiin yrityksen uusi suunta tiivistettyä. Eveliina tulee tekemään muutoksia mm. kuvatuotteisiin sekä hinnoittelumalleihin.

Konsultointiprojekti toteutettiin ELYn kehittämispalveluna.

”Kaikkien kannattaa jossain vaiheessa miettiä omaa tekemistään. En tiedä parempaa konstia kuin ottaa ulkopuolista sparrausapua. Kaikkea ei tarvitse eikä kannata miettiä yksin. Konsultoinnin kautta saa paljon arkea ja työtä helpottavia asioita, joilla on iso merkitys oman jaksamisen kannalta.

 Jenni ja Tiina olivat oikeasti kiinnostuneita ja tuntui, että minusta ja asioistani aidosti välitettiin. Kun käsitellään vaikeita ja luottamuksellisia asioita, kemioiden toimiminen ja yhteyden löytäminen ovat hyvin tärkeitä. Tuntui, että on joku, joka kävelee minun vierelläni.

 Minulla on nyt suuntamerkkejä pidemmäksi aikaa ja se on minulle iso juttu. Reitti eteenpäin ja fokus ovat löytyneet ja on selvää miten jatkaa ja mihin tarttua.”

Eveliina Immonen, yrittäjä

Yritysten kehittämispalvelut (ELY)