Palvelumuotoilukortit

Kuka-kortit sekä Millainen-kortit on luotu palvelumuotoilun työkaluiksi tukemaan ajatusten herättelyä, keskustelua ja visualisointia. Kortit sopivat hyvin myös fasilitointiin, coachingiin tai työnohjaukseen. Kortteja voi käyttää yksin, pareittain tai ryhmässä. Korteista voi käyttää pelkkiä kuvapuolia, tekstipuolia tai molempia.

Kuka-kortit

Kuka-kortit on luotu palvelumuotoilun työkaluksi auttamaan asiakaspersoonan kuvaamisessa. Lisäksi kortteja voi käyttää ajatusten kirkastamiseen ja viestimiseen esimerkiksi kehityskeskustelussa tai rekrytointitilanteessa. Kuka-korttien avulla voi etsiä vastauksia kysymyksiin:

  • Millainen asiakas on?
  • Miten asiakas käyttäytyy?
  • Millaisia tarpeita asiakkaalla on?
  • Millaisia arvoja asiakkaalla on?
  • Millaisia mahdollisuuksia ja rajoituksia asiakkaalla on?

Korttien avulla voit koota esimerkiksi asiakaspersoonan, joka on keski-ikäinen, korkeakoulutettu, perheellinen nainen, joka asuu kaupungissa ja on harkitseva kuluttaja.

Korttipakka sisältää 52 korttia sekä ohjekortit.

Fakta-kortit kertovat elämäntilanteesta ja ominaisuuksista. Esimerkkejä: nainen, mies, heikkotuloinen, hyvätuloinen, asuu kaupungissa, asuu maalla.

Elämää ohjaa -kortit kuvaavat arvoja ja käyttäytymistä. Esimerkkejä: säästäväinen, tuhlaavainen, statushakuinen, vaatimaton, idealisti, realisti.

Kuka-kortit 39 eur (sis. alv. 24%). Postikulut 4 eur.
Kysy myös laskutusmahdollisuudesta: jenni.rissanen@pajuconsulting.fi

Millainen-kortit

Millainen-kortit on luotu palvelumuotoilun työkaluksi auttamaan arvojen, tunteiden, mielikuvien tai ominaisuuksien kuvaamisessa.

Millainen-korttien avulla voi löytää vastauksia kysymyksiin:

  • Millainen tuote, palvelu tai yritys on?
  • Millainen tuotteen, palvelun tai yrityksen brändi on?
  • Millainen tuotteen, palvelun tai yrityksen viestinnän ääni on?
  • Millaisia mielikuvia tuote, palvelu tai yritys herättää?
  • Millaisia arvoja tuote, palvelu tai yritys edustaa?

Korttien avulla voi koota ryhmittelyjä ominaisuuksista, mielikuvista ja arvoista, mitä tuotteeseen, palveluun, yritykseen tai muuhun asiaan halutaan liittää.

Korttipakka sisältää 52 korttia sekä ohjekortit.

Korteista voi käyttää pelkkiä kuvapuolia, pelkkiä tekstipuolia tai molempia. Millainen-korttipakan kuva- ja tekstipuolet eivät liity toisiinsa.

Esimerkkejä tekstipuolen sanoista: kotimainen, kansainvälinen, urbaani, tehokas, hidas, ruma, rohkea, digitaalinen, arkinen, rouhea.

Millainen-kortit 39 eur (sis. alv. 24 %). Postikulut 4 eur.
Kysy myös laskutusmahdollisuudesta: jenni.rissanen@pajuconsulting.fi

Eeva Mertanen, Ravintolamestarit

Kortit selkeyttävät ja auttavat kiteyttämään ajatuksia. Kuvien käyttäminen auttaa sanoittamaan jotain sellaista, mitä muuten ei olisi edes tullut ajatelleeksi. Saattaa oivaltaa jotain oleellista, joka muuten olisi jäänyt kokonaan tulematta esiin!

Eeva Mertanen, toimitusjohtaja, Ravintolamestarit

Voit tilata myös Kuka- ja Millainen-korttipakat yhdessä paketissa! Hinta 70 eur. 

Ota käyttöösi laaja ja monipuolinen valikoima kortteja. Korttipakkojen kortteja voi hyvin yhdistää, jolloin saat entistä laajemman kuvavalikoiman käyttöösi. Tilaa molemmat korttipakat täältä.