Konsultointi

Haluatko kehittää liiketoimintaasi uuteen suuntaan? Suunnitteletko ja tuotteistatko uusia palveluita? Kaipaatko tukea tietojärjestelmien vaatimusmäärittelyssä ja vaihtoehtojen kartoittamisessa?

Autamme asiakkaitamme luomaan merkityksellistä ja kannattavaa toimintaa.

Markkinoinnin ja palveluiden muotoilun konsultointi auttaa priorisoimaan ja kohdentamaan markkinointitoimenpiteitä ja uusien palveluiden tuotteistusta. Pk-yritysten on mahdollista hyödyntää ELYn tuettuja konsultointipäiviä (Markkinointi ja asiakkuudet, Innovaatioiden kaupallistaminen, Digitalisaatio ja tuottavuus).

Tietojärjestelmäosaamisemme avulla säästät aikaa eri järjestelmävaihtoehtojen kartoittamisessa, valinnassa sekä käyttöönotossa.

Projektiosaamisemme myötä saat organisaatiosi arkea sujuvoittavia ja jämäköittäviä työkaluja käyttöön.

Konsultointiprosessin dokumentointi ja räätälöidyt menetelmät tuovat kehittämiseen konkretiaa ja tukevat organisaatiosi työtä myös jatkossa.

Kokemuksia

Ponsse

Ponsse tarvitsi Pajun fasilitointiapua toimitusketjun digivision selkiyttämiseen. Työskentely toteutettiin neljän työpajan sarjana.Lue lisää »

KalPa

KalPan, Pajun ja Call to Actionin yhteisessä projektissa kehitettiin Pelimiehen markkinointia. Tavoitteena oli lisätä asiakkaiden tietoisuutta Pelimiehen palveluista ja houkutella asiakkaita lounaslinjaston ääreen.Lue lisää »

Fambition

Paju tuki Fambitionin kehittämistyötä keräämällä asiakasymmärrystä sekä vetämällä uuden palvelun konseptisuunnittelua.Lue lisää »
null
Projektiosaaminen
Asiantuntija avuksi tietojärjestelmän hankintaan
Lue lisää
null
ELY-konsultointipäivät
Vauhtia markkinointiin, palvelumuotoiluun tai liiketoiminnan digitalisoimiseen?
Lue lisää

Aiheesta blogissa

Muutosseminaari 30.9.2022

Ketterän kehittäjän työkalupakki muutoksen matkalle -valmennuskokonaisuus huipentuu muutosseminaarissa. Seminaari tarjoaa huippumielenkiintoisia puheenvuoroja muutoksesta, tuosta ihanan kamalasta…

LUE LISÄÄ