Autamme onnistumaan.

Paju Consulting auttaa kaikenkokoisia kehittymishaluisia organisaatioita liiketoiminnan muutoksen läpiviennissä. Paju jäsentää muutoksen selkeiksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Kehittämis- ja projektiosaamisemme auttaa tavoiteasetannassa, sitouttamisessa ja toteuttamisessa.

Miksi yrityksen nimi on Paju? Paju on luonnollinen, kestävä ja muokattava materiaali. Palveluita ja toimintamalleja voi muotoilla tai taivutella kuin pajua. Maltillinen ja sitkeä taivuttelu luo parhaat tulokset. Jenni pohti yritykselle sopivaa nimeä Kallaveden rannalla, Pajulahden mökillään. Ratkaisu yrityksen nimeämiseen löytyi lähempää kuin hän arvasikaan.

Me olemme Paju

Jenni Rissanen

Valmentaja, toimitusjohtaja
0400-910300

Paju Consultingin perustaja Jenni Rissanen on tehnyt pitkän uran IT-alalla. Hän on toiminut erityisesti operatiivisten järjestelmien käyttöönotoissa ja muutosprojekteissa konsulttina, projektipäällikkönä sekä liiketoimintajohtajana. Muutoksessa tarvitaan uudenlaisia viestinnän, tiimityön ja itsensä johtamisen taitoja. Jennin oivalluttavat ja osallistavat koulutukset ja valmennukset auttavat osallistujia viemään menetelmiä käytäntöön. Jenni uskoo, että muutoksen onnistumisessa ihmisnäkökulman huomioinnilla on keskeinen merkitys.

Merja Tuomainen

Ratkaisija, osakas
040-734 6015

Merjalla on 20 vuoden kokemus kehitys- ja tietojärjestelmähankkeiden läpiviennistä useilta toimialoilta ja lisäksi hän on toiminut liiketoimintajohtajan ja tuotepäällikön tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Hän syttyy muutoshankkeiden vetämisestä sekä toimintamallien kehittämisestä. Merja on parhaimmillaan ketterän kehityksen menetelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämisprojekteissa. Merjan työote on analyyttinen, eteenpäin vievä ja rakentava.

Toimimme näin

JOUSTAVUUS

Meillä on paljon kokemusta, jonka haluamme valjastaa avuksesi. Valitsemme menetelmät, jotka tukevat sinua ja tilannettasi parhaalla mahdollisella tavalla.​

Omassa arjessamme sovitamme työn ja yksityiselämän joustavasti yhteen. Palautuneina ja virkeinä pystymme antamaan sinulle ja yrityksellesi enemmän arvoa.

LAATU

Meille laatu tarkoittaa kunnolla tekemistä. Käytämme konkreettisia työkaluja ja saatamme asiat valmiiksi. Teemme työn tuloksista myös kattavan dokumentin.

Olemme helposti lähestyttäviä huippuasiantuntijoita, joiden kanssa on ilo työskennellä. 

VÄLITTÄMINEN

Meistä toimeksianto on muutakin kuin sovitun tehtävän suorittamista. Siksi haluamme ymmärtää toimintaasi ja tavoitteitasi syvällisesti.

Tiedämme, että jokaisen yrityksen takana on ihminen. Otamme projekteissa huomioon hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvät inhimilliset puolet.