Autamme onnistumaan.

Paju Consulting auttaa kaikenkokoisia kehittymishaluisia organisaatioita liiketoiminnan muutoksen läpiviennissä. Paju jäsentää muutoksen selkeiksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi. Kehittämis- ja projektiosaamisemme auttaa tavoiteasetannassa, sitouttamisessa ja toteuttamisessa.

Jenni Rissanen perusti Pajun vuonna 2016. Tällä hetkellä Paju työllistää neljä palvelumuotoilun ja toimintamallien kehittämisen asiantuntijaa. Lisäksi Paju toimii osana laajaa verkostoa, joiden asiantuntijat täydentävät tiimiä tarpeen mukaan.

Miksi yrityksen nimi on Paju? Paju on luonnollinen, kestävä ja muokattava materiaali. Palveluita ja toimintamalleja voi muotoilla tai taivutella kuin pajua. Maltillinen ja sitkeä taivuttelu luo parhaat tulokset. Jenni pohti yritykselle sopivaa nimeä Kallaveden rannalla, Pajulahden mökillään. Ratkaisu yrityksen nimeämiseen löytyi lähempää kuin hän arvasikaan.

Me olemme Paju

Jenni Rissanen

Valmentaja, toimitusjohtaja
0400-910300

Paju Consultingin perustaja Jenni Rissanen on tehnyt pitkän uran IT-alalla. Hän on toiminut erityisesti operatiivisten järjestelmien käyttöönotoissa ja muutosprojekteissa konsulttina, projektipäällikkönä sekä liiketoimintajohtajana. Muutoksessa tarvitaan uudenlaisia viestinnän, tiimityön ja itsensä johtamisen taitoja. Jennin oivalluttavat ja osallistavat koulutukset ja valmennukset auttavat osallistujia viemään menetelmiä käytäntöön. Jenni uskoo, että muutoksen onnistumisessa ihmisnäkökulman huomioinnilla on keskeinen merkitys.

Merja Roponen

Ratkaisija, osakas
040-734 6015

Merjalla on 15 vuoden kokemus kehitys- ja tietojärjestelmähankkeiden läpiviennistä useilta toimialoilta ja lisäksi hän on toiminut liiketoimintajohtajan ja tuotepäällikön tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Hän syttyy muutoshankkeiden vetämisestä sekä toimintamallien kehittämisestä. Merja on parhaimmillaan ketterän kehityksen menetelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämisprojekteissa. Merjan työote on analyyttinen, eteenpäin vievä ja rakentava.

Silja Huttunen

VALMENTAJA, PALVELUMUOTOILIJA

Silja on erikoistunut asiakaslähtöisten palvelupolkujen muotoiluun sekä yhteiskehittämisen menetelmiin palvelukehityksessä. Siljan valmennukset sekä konkreettiset, räätälöidyt palvelumuotoilutyökalut auttavat tavoitteiden asettamisessa ja sitouttamisessa. Parhaisiin lopputuloksiin päästään, kun heti alkuvaiheessa kiinnitetään huomiota näkökulmien yhdistämiseen, asenteisiin sekä vuorovaikutustasoihin. Silja kannattaa ottaa avuksi, jos tarvitsee ammattitaitoista ja innostavaa fasilitoijaa luovien prosessien käynnistäjäksi.

Susanna Varis

PROJEKTITYÖNTEKIJÄ

Susanna antaa asiakkaiden kehittämisprojekteihin osaavat lisäkädet auttamalla projektin läpivientiin liittyvissä käytännön tehtävissä. Susannalta hoituvat sisällöntuotantotyöt, markkinoinnin tuki, järjestelmien käyttöönottoon liittyvät tehtävät sekä koulutusten valmistelu. Susanna on sitkeä ja systemaattinen toteuttaja, jolta ei ote herpaannu pitkäkestoisissakaan toteutuskokonaisuuksissa.

Toimimme näin

JOUSTAVUUS

Räätälöimme sekä sisällöt että menetelmät tilanteenne ja tavoitteidenne mukaan. Hyödynnämme kokemustamme useilta eri toimialoilta ja eri kokoisista organisaatioista.

LUOTETTAVUUS

Meille on kunnia-asia pitää lupauksemme ja meille on tärkeintä, että teemme asiakasprojekteissa yhdessä oikeita asioita.

VALMIIKSI TEKEMINEN

Jäsennämme muutostarpeet toteutettavan kokoisiksi palasiksi ja autamme viemään ne käytäntöön. Tarjoamme konkreettisia malleja ja työkaluja, joiden avulla asiakkaalle syntyy valmiudet jatkaa projektia itse.