Valmennukset

Koulutamme ja valmennamme asiakkaitamme mm. palvelumuotoilun hyödyntämisessä, tiimidynamiikan parantamisessa, oman osaamisen tunnistamisessa ja viestimisessä sekä ketterien projektimenetelmien käytössä.

Innostus ja yhteiset oivallukset ovat koulutuksissa tärkeitä. Sitoutumista tuetaan aiheeseen johdattavalla ennakkokyselyllä, ja oivallusten käytäntöönviemistä konkreettisilla työpohjilla.

Tarjoamme useita valmiita koulutuksia ja räätälöimme valmennuskokonaisuuksia myös asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme koulutuksia sekä etänä että livenä.

Paju on kouluttanut mm. seuraavista aiheista:

Palvelumuotoilu ja asiakaslähtöinen kehittäminen, esim. palvelumuotoilun perusteet, asiakasymmärrys ja vuorovaikutus, palvelumuotoiluprojektin vaiheet ja työkalut, palvelupolku ja palvelun laatu

Markkinointi ja tuotteistus, esim. LinkedIn verkostoitumisen, asiantuntijatyön ja myynnin tukena, tuotteistus ja lanseeraus, oman osaamisen tuotteistaminen

Itsensä johtaminen ja tiimin johtaminen, esim. ajanhallinta ja tavoitteellinen työ, tulevaisuuden asiantuntijuus ja megatrendit, oman osaamisen kirkastaminen, tiimi muutoksessa

Kokemuksia

Rastor

Paju on toteuttanut useita räätälöityjä koulutuspäiviä osana Rastorin erikoisammattitutkintoja. Aiheina koulutuksissa on ollut mm. digitaalinen markkinointi ja palvelumuotoilu sekä tuotteistaminen.Lue lisää »

SnellmanEDU

Paju toteutti SnellmanEDUn Learn@work oppimisagenteille suunnattuja työpajakoulutuksia aiheesta Tiimiläiset ympärilläni.Lue lisää »

Savonia Health Lab

Savonian Health Lab -hankehenkilöstö hyödynsi palvelumuotoiluvalmennuksia tuotteistaakseen tarkoituksenmukaista palvelua uudelle asiakasryhmälle.Lue lisää »

Kauneuspiste Kekoni

Paju sparrasi Kauneuspiste Kekonia Mailchimp-uutiskirjetyökalun käyttöönotossaLue lisää »
null
Palvelumuotoilu- valmennukset
Räätälöidyn valmennuksen avulla pääset palveluiden muotoilussa vauhtiin!
Lue lisää
null
Tiimiläiset ympärilläni
Ryhmävalmennuksessa opit ymmärtämään itseäsi ja muita.
Lue lisää
null
Palvelumuotoiluvalmennukset
Räätälöidyn valmennuksen avulla pääset palveluiden muotoilussa vauhtiin!
Lue lisää
null
Tiimiläiset ympärilläni
Ryhmävalmennuksessa opit ymmärtämään itseäsi ja muita.
Lue lisää
null
Mailchimp-sparraus
Saat valmiudet lähettää uutiskirjeitä asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.
Lue lisää

Voimmeko auttaa sinua onnistumaan?

Aiheesta blogissa