Yritysten kehittämispalvelut: markkinointi ja asiakkuudet

Tarvitsetko apua uusien palveluiden muotoilussa ja tuotteistamisessa sekä markkinoinnin suunnittelussa? Pajun asiantuntijat auttavat sinua onnistumaan! Autamme kehittämään yrityksen markkinointia, luomaan asiakkaita puhuttelevia palveluita ja kasvattamaan myyntiä. 

ELY:n kehittämispalveluiden konsultointi on helppo ja kustannustehokas tapa ottaa ulkopuolinen asiantuntija yrityksen kehittämistyöhön mukaan. Meillä on runsaasti kokemusta etenkin yksin- ja pienyrittäjien kanssa toimimisesta – ymmärrämme hyvin yrittäjien arkea.

Konsultointipalveluita hyödyntämällä yritykset säästävät aikaa ja pääsevät nopeammin haluttuun lopputulokseen. 

ELYn kehittämispalveluton suunnattu yhtiömuodosta riippumatta kaikille kehittymishaluisille pk-yrityksille. Pajun Jenni Rissanen toimii palveluntuottajana Markkinointi ja asiakkuudet -konsultoinnissa. Yhden konsultointipäivän hinta asiakkaalle on 325 eur/pvä (alv 0%). 

Käytännössä konsultointipäivät jakautuvat useamman viikon ajalle ja yksittäisen tapaamisen kesto on noin kaksi tuntia kerrallaan. Tämä mahdollistaa asioiden viemisen käytäntöön tapaamisten välillä. Konsultointi onnistuu etänä mainiosti!

Markkinointi ja asiakkuudet

Kohderyhmien ja markkinointistrategian kirkastaminen

  • Keitä ovat tärkeimmät asiakkaamme? Mikä on ydinviestimme heille?
  • Kuinka tavoitamme asiakkaamme? Missä kanavissa ja millä keinoin viestimme asiakkaillemme?

Markkinointitoimenpiteiden kustannustehokas toteutus

  • Millaisia tavoitteita markkinoinnille asetetaan? Miten tuloksia mitataan?
  • Millaisia kumppaneita markkinoinnin toteutukseen kannattaisi etsiä?

Asiakkuudenhallinnan prosessien tehostaminen

  • Kuinka vastuutamme ja järjestämme myynnin ja markkinoinnin tehtävät? Kuinka tehostamme niitä esimerkiksi CRM-järjestelmän käytön avulla?
  • Miten varmistamme, että markkinoinnin tavoitteet toteutuvat?

Palveluiden muotoilu

  • Millainen palvelupolku tekee palvelun ostamisesta ja käyttämisestä asiakkaalle helpon? Ovatko digitaaliset palvelupolut kunnossa?
  • Kuinka palvelun hyödyistä voidaan viestiä asiakkaille ja sidosryhmille?

Mikäli kaipaat apua yrityksesi kehittämistyöhön – jätä yhteydenottopyyntö tai valitse sinulle sopiva aika etätapaamiseen. Voit myös olla yhteydessä Jenniin joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Kerromme mielellämme hakemusprosessista tarkemmin ja autamme hakemuksen tekemisessä. Hakemusprosessi on ketterä: päätös tulee yleensä 1-2 viikon kuluessa. Päätöksen jälkeen päästään töihin! Katso tarkempi ohje konsultointipäivien hakemiseen täältä.

Tutustu alta asiakkaidemme kokemuksiin Pajun kanssa työskentelystä.

Jenni Rissanen

Valmentaja, toimitusjohtaja
0400-910300

Asiakkaidemme kokemuksia

Kokemuksia: RS-Lattiat

Konsultointiprojektissa luotiin strategia RS-Lattioiden digitaaliselle markkinoinnille. Konsultointipäivät toteutettiin yhdessä markkinointitoimisto Call to Actionin kanssa.

Lue lisää