Kokemuksia: Business Savo

Business Savo tarjoaa erityisesti mikro- ja pienyrityksille yritysneuvontaa sekä sparrausta koulutuksen ja konsultoinnin muodossa. Lisäksi Business Savo auttaa mm. yrityskaupoissa sekä rekrytointivaihtoehtojen kartoittamisessa. Business Savo toimii tiiviissä yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. 

Business Savon tavoitteena oli saada käyttöön myynnin ja markkinoinnin työkaluja, joiden avulla yrityksen oman toimittajaverkoston vahvistaminen sekä asiakkaiden tavoittaminen onnistuu entistä tehokkaammin. Projekti Pajun kanssa tehtiin ELY-konsultointipäivien muodossa.

Projektissa luotiin Business Savon markkinoinnin strategia sekä laadittiin vuosikello markkinoinnin tueksi. Lisäksi Paju oli apuna kartoittamassa sopivaa asiakkuudenhallintajärjestelmää Business Savon tarpeisiin.  

Yritysten kehittämispalvelut (ELY)

Toimin itse asiakkaiden neuvontatyössä ja korostan strategisen suunnittelun tärkeyttä ja asioiden ylös kirjaamista tehokkaamman toiminnan tueksi. Yksin toimiessa nämä kuitenkin jäävät muiden tekemisten jalkoihin ja siksi ulkopuolisen avun hyödyntäminen on meille kaikille tärkeää. Minulle konsultointi antoi konkreettisia työkaluja ja jämäkkyyttä markkinointiin. Suosittelen!”  

Petra Ryymin, Action Woman