Kokemuksia: Ammattiopisto Luovi

Ammattiopisto Luovi on valtakunnallisesti toimiva ammatillinen erityisoppilaitos. Luovin koulutustarjontaan kuuluvat valmentava koulutus ja ammatillinen tutkintokoulutus.

Paju auttoi Luovia uuden HR-järjestelmän kilpailutuksen suunnitteluvaiheessa. Pajun avulla laadittiin analyysi vaatimuksista, joita uudelta järjestelmältä vaadittiin. Analyysi helpotti Luovia järjestelmätoimittajan valinnassa.

”Paju auttoi meitä HR-järjestelmän kilpailutuksen suunnitteluvaiheessa. Meillä oli monenlaisia ajatuksia ja vaatimuslistoja mietittynä tulevalle HR-järjestelmällemme. Ongelmana näissä oli, että vaatimukset olivat liian yksityiskohtaisia ja tarkkoja joistakin asioista ja vastaavasti toiset asiat puuttuivat tai olivat liian isoja kokonaisuuksia. Olimme ”hukassakin” näiden omien erilaisten näkemysten kanssa.

Teimme Pajun kanssa omista vaatimuksistamme analyysin ja se oli keskustelua herättävä. Jo analyysin teko auttoi meitä yhtenäistämään vaatimustasoa ja lisäksi raportti ja sen läpikäynti antoivat vaatimuksiimme sopivaa sanoitusta sekä ideoita järjestelmätoimittajien kanssa käytäviin neuvotteluihin.”

Riitta Anttila, henkilöstöjohtaja, Ammattiopisto Luovi