Tämä oli pitkästä aikaa sellainen koulutus, joka ylitti odotukset, ja antoi mahtavat avaimet asiakaspalveluun. Sparrauksen lopuksi lähetetty uutiskirje aiheutti ryntäyksen: joulukuu on kahta päivää lukuunottamatta täysi.

Lue lisää
Riitta Kekoni, Kauneuspiste Kekoni

Siljan halu ymmärtää ja pohtia paikkaansa fasilitaattorina suhteessa kohderyhmään oli hieno kokemus. Osallistujat miettivät tunnetta, omaa osaamista ja porisivat – erilaisten koulutuksessa toteutettujen harjoitusten kautta rakentui kokonaisuus, joka kantaa varmasti hedelmää tulevaan vaikuttamistyöhön.

Lue lisää
Hanna Tervo, Pohjois-Savon Veke

Teimme Pajun kanssa omista vaatimuksistamme analyysin ja se oli keskustelua herättävä. Jo analyysin teko auttoi meitä yhtenäistämään vaatimustasoa ja lisäksi raportti ja sen läpikäynti antoivat vaatimuksiimme sopivaa sanoitusta sekä ideoita järjestelmätoimittajien kanssa käytäviin neuvotteluihin.

Lue lisää
Riitta Anttila, Ammattiopisto Luovi

Hyödynsin sparrauspalvelua uudistaessamme HRM-järjestelmää, sillä olimme solmussa vanhan toimittajan yhteistyöhaluttomuuden kanssa. Kannattiko? Ehkä yksi fiksuimpia päätöksiä siinä projektissa, sillä sain palvelua joustavalta asiantuntijalta, joka ymmärsi IT-maailman lainalaisuudet ja osasi samalla asettua asiakkaan asemaan. 

Lue lisää
Tero Yliselä, MSK Group

Olemme kokeneet, että laajassa ja kaikille Ponsselaisille erittäin tärkeässä kehitysohjelmassa onnistuaksemme tarvitsemme ammattitaitoista ja heittäytyvää kumppania avustamaan Themiksen aliprojekteissa. Merjan kanssa on ollut miellyttävää työskennellä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä sekä tuotoksiin että hänen asenteeseensa.

Lue lisää
Teija Pesonen, Ponsse

Paju on ollut tärkeä tuki intraprojektimme eri vaiheissa. Pajulla on erinomainen kyky asettua asiakkaan rooliin ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. Heidän tapansa toimia on ollut suoraviivaista, selkeää ja läpinäkyvää. Pajun organisaatio on pieni, mutta se on näkynyt meille ennen kaikkea toiminnan tehokkuutena työpanoksen kohdistuessa juuri oikeisiin asioihin.

Lue lisää
Katja Paananen, Ponsse

Toimin itse asiakkaiden neuvontatyössä ja korostan strategisen suunnittelun tärkeyttä ja asioiden ylös kirjaamista tehokkaamman toiminnan tueksi. Yksin toimiessa nämä kuitenkin jäävät muiden tekemisten jalkoihin ja siksi ulkopuolisen avun hyödyntäminen on meille kaikille tärkeää. Minulle konsultointi antoi konkreettisia työkaluja ja jämäkkyyttä markkinointiin. Suosittelen!

Lue lisää
Petra Ryymin, Business Savo

Pajun palvelussa eri järjestelmä- ja toimittajavaihtoehtojen vertailu oli mietitty hyvin ja tulokset olivat selkeitä, ja Pajun vahva alueen asiantuntemus näkyi työskentelyssä. Yhteistyö Pajun kanssa oli hyvää ja tulokset saavutettiin nopeasti.

Lue lisää
Timo Vauhkonen, Carlson

Valmennukset olivat hyvä paikka haastaa itseään löytämään vaikeita mielikuvia herättävistä asioista myös myönteisiä puolia ja mahdollisuuksia. Silja vakuutti meidät välittömällä ja aidolla läsnäololla. Samalla hän ei päästänyt osallistujia helpolla ja piti kokonaisuudesta hienosti kiinni.

Lue lisää
Hanna Tervo, Pohjois-Savon VeKe

Co-operation with Paju Consulting has given us needed skills and added strength that has been important for us to meet and exceed targets. It has been important for us to always reach tough targets and to do this in a pragmatic way. Paju Consulting has been contributing to this and has always been easy to work with. We are very satisfied with Paju Consulting as they have added a high level of professionalism and knowledge.

Lue lisää
Magnus Dickson, Tieto