Loading...

Yritys

Home / Yritys

Asiantuntemuksemme auttaa yritystäsi rakentamaan digitaalista liiketoimintaa ja kulttuuria

Paju Consulting on luotettava, joustava ja lähestyttävä kumppani digimuutoksenne läpiviennissä. Tarjoamme käyttöönne alustariippumattoman projekti- ja liiketoimintaosaamisemme sekä peräänantamattoman sitkeytemme huolehtia sovittujen asioiden läpiviennistä.

Pajun osaajien taustalla on pitkät urat IT-projektien sekä liiketoimintajohdon tehtävissä toimittajan puolella. Haluamme tuoda tämän osaaminen suoraan asiakkaan käyttöön.

Merjalla on 15 vuoden kokemus kehitys- ja tietojärjestelmähankkeiden läpiviennistä useilta toimialoilta ja lisäksi hän on toiminut liiketoimintajohtajan ja tuotepäällikön tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Hän syttyy muutoshankkeiden vetämisestä sekä prosessien kehittämisestä.

Merjan työote on analyyttinen, eteenpäin vievä ja rakentava.

LinkedIn-profiili

Paju Consultingin perustaja Jenni Rissanen on tehnyt pitkän uran IT-­alalla. Hän on toiminut erityisesti operatiivisten järjestelmien käyttöönotoissa ja muutosprojekteissa konsulttina, projektipäällikkönä sekä liiketoimintajohtajana. Jennin ykköstavoitteena on saada IT ja prosessit tukemaan liiketoimintaa ja asiakaspalvelua mahdollisimman hyvin sekä saamaan tehdyistä  investoinneista mahdollisimman paljon irti.

Tiivis CV
LinkedIn-profiili

Arvomme

Luotettavuus

Meille on kunnia-asia pitää lupauksemme. Olemme puolueettomia ja toimittajariippumattomia toimijoita.

Tekemisen meininki

Emme piiloudu hienojen termien taakse vaan tuomme pöytään konkreettisia ratkaisuehdotuksia sekä käytämme kokemustamme asioiden valmiiksi saattamiseen.

Joustavuus

Olemme ketterä kumppani, joka on olemassa asiakkaitaan varten. Toimimme tiiviisti verkostoissa ja käytämme projekteissa eri alojen parhaita asiantuntijoita tukena.

Pajun tarina

Paju on luonnollinen, kestävä ja muokattava materiaali. Palveluita, kulttuuria ja viestintää voi muotoilla ja taivutella kuin pajua. Maltillinen ja sitkeä taivuttelu tuo parhaat tulokset. Pajulahdessa (ei Vierumäellä vaan toisaalla) on akkujen lataamisen kannalta Jennille keskeinen paikka, siellä on Kallavesi ja ikivanhan savusaunan tummat hirret.

Siksi yrityksen nimi on Paju.