Loading...

Referenssit

Home / Referenssit

Tervetuloa tutustumaan valittuihin asiakastoteutuksiimme.

MSK Group

Paju sparrasi henkilöstöjohtaja Tero Yliselää MSK Groupin laajan HRM-uudistusprojektin läpiviennissä. Sparrauksissa keskityttiin projektin kunkin vaiheen kannalta tärkeisiin toimenpiteisiin, joilla voitiin ennaltaehkäistä riskejä. Tilaaja-toimittaja-suhteissa tunnistettiin useita asioita, joilla vastuita ja kaupallisia vaikutuksia saatiin selkiytettyä oikea-aikaisesti. Lue lisää.

Kotimaailma

Kotimaailma tarvitsi apua sisältömarkkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Tavoitteena oli saada ketjun ja franchising-yrittäjien markkinointiin yhdenmukainen ja säännöllinen viestinnän vuosikello sekä valmentaa franchising-yrittäjiä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa.

Rastor

Paju on toteuttanut useita räätälöityjä koulutuspäiviä osana Rastorin erikoisammattitutkintoja. Aiheina koulutuksissa on ollut mm. digitaalinen markkinointi ja palvelumuotoilu sekä tuotteistaminen.

Feelback

Feelback Oy tarvitsi tukea uuden tarjoaman markkinointiin erityisesti sisältömarkkinoinnin keinoin. Projektissa toteutettiin sisältömarkkinoinnin sisältöstrategia ja vuosikello sekä valmennettiin työntekijälähettiläitä.

Talentree

Talentree tarvitsi osaavaa ja luotettavaa täydennystä omaan tiimiinsä. Pajun ulkoistettu projektipäällikkö ja konsultti vei itsenäisesti maaliin asiakastoimeksiantoja, esimerkiksi järjestelmähankintaprojekteja ja verkkoviestinnän uudistusprojektin.

Arc Technology

Arc Technogy tarvitsi täydennystä projektipäällikköresursseihin. Paju toimi ulkoistettuna projektipäällikkönä HRM-järjestelmän käyttöönottoprojektissa sekä palvelupäällikkönä ylläpidossa, ja vastasi viestinnästä sekä töiden koordinoinnista Suomen ja Intian kehitystiimin sekä loppuasiakkaan kanssa.

Savonia ammattikorkeakoulu

Paju Consulting Oy:n Jenni Rissanen koulutti Savonia-ammattikorkeakoulun johtajia hyödyntämään paremmin LinkedIn:ä. Jennin napakka ja sparraava ote rohkaisi ja avasi kaikkien mielet. Helposti ja vaivattomasti voi jokainen laajentaa asiantuntijaverkostoaan, lisätä myyntiään tai oppia muiden kokemuksista.

Kaija Sääski, koulutusvastuujohtaja

Feelback

Pajun sisältömarkkinoinnin sparrauksesta sekä työntekijälähettiläiden LinkedIn-koulutuksesta saimme hyvän boostin sähköisen markkinoinnin toteutukseen.

Pekka Ruuskanen, toimitusjohtaja

MSK Group

Hyödynsin sparrauspalvelua uudistaessamme HRM-järjestelmää, sillä olimme solmussa vanhan toimittajan yhteistyöhaluttomuuden kanssa. Kannattiko? Ehkä yksi fiksuimpia päätöksiä siinä projektissa, sillä sain palvelua joustavalta asiantuntijalta, joka ymmärsi IT-maailman lainalaisuudet ja osasi samalla asettua asiakkaan asemaan. Ehdottoman iso peukku Merjalle!

Tero Yliselä, HR-Director

Arc Technology

Yhteistyö Pajun kanssa toimi hyvin. Jenni oli asiantunteva projektipäällikkö, joka hallitsi myös HR-prosessit. Työ hoitui sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Leena Kangas, osastopäällikkö

Kotimaailma

Toimeksiannolla saavutettiin haluttu lopputulos: ketjun ja yrittäjien viestintä on tullut johdonmukaisemmaksi. Yhteistyö Pajun kanssa erittäin oli sujuvaa, suosittelen!

Vesa Kauppila, johtaja

Rastor Oy Kuopio

Olemme tehneet Jennin kanssa yhteistyötä erityyppisten koulutustoteutusten yhteydessä. Hänen työotteensa on innostunut, joustava ja omistautuva. Hän on myös sparraillut asiantuntijana koulutusten suunnittelussa ja kertoo näkemyksiään ja ideoitaan avoimesti. Yhteistyö on ollut vaivatonta ja kehittävää.

Sanna-Liisa Kiiskinen, asiakasratkaisupäällikkö