Loading...

Referenssit

Home / Referenssit

Tervetuloa tutustumaan valittuihin asiakastoteutuksiimme.

Arc Technology

Arc Technogy tarvitsi täydennystä projektipäällikköresursseihin. Paju toimi ulkoistettuna projektipäällikkönä HRM-järjestelmän käyttöönottoprojektissa sekä palvelupäällikkönä ylläpidossa, ja vastasi viestinnästä sekä töiden koordinoinnista Suomen ja Intian kehitystiimin sekä loppuasiakkaan kanssa.

Kotimaailma

Kotimaailma tarvitsi apua sisältömarkkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Tavoitteena oli saada ketjun ja franchising-yrittäjien markkinointiin yhdenmukainen ja säännöllinen viestinnän vuosikello sekä valmentaa franchising-yrittäjiä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa.

Rastor

Paju on toteuttanut useita räätälöityjä koulutuspäiviä osana Rastorin erikoisammattitutkintoja. Aiheina koulutuksissa on ollut mm. digitaalinen markkinointi ja palvelumuotoilu sekä tuotteistaminen.

Feelback

Feelback Oy tarvitsi tukea uuden tarjoaman markkinointiin erityisesti sisältömarkkinoinnin keinoin. Projektissa toteutettiin sisältömarkkinoinnin sisältöstrategia ja vuosikello sekä valmennettiin työntekijälähettiläitä.

Talentree

Talentree tarvitsi osaavaa ja luotettavaa täydennystä omaan tiimiinsä. Pajun ulkoistettu projektipäällikkö ja konsultti vei itsenäisesti maaliin asiakastoimeksiantoja, esimerkiksi järjestelmähankintaprojekteja ja verkkoviestinnän uudistusprojektin.

Teboil Rastaantie

Projektissa selvitettiin tietyn asiakassegmentin tarpeita, luotiin kehityssuunnitelma markkinointitutkimuksen pohjalta sekä tuotteistettiin palveluita palvelumuotoilun menetelmin. Lisäksi projektissa tehtiin verkkosivu-uudistus.

MSK Group

Hyödynsin sparrauspalvelua uudistaessamme HRM-järjestelmää, sillä olimme solmussa vanhan toimittajan yhteistyöhaluttomuuden kanssa. Kannattiko? Ehkä yksi fiksuimpia päätöksiä siinä projektissa, sillä sain palvelua joustavalta asiantuntijalta, joka ymmärsi IT-maailman lainalaisuudet ja osasi samalla asettua asiakkaan asemaan. Ehdottoman iso peukku Merjalle!

Tero Yliselä, HR-Director

Arc Technology

Yhteistyö Pajun kanssa toimi hyvin. Jenni oli asiantunteva projektipäällikkö, joka hallitsi myös HR-prosessit. Työ hoitui sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Leena Kangas, osastopäällikkö

Teboil Rastaantie

Saimme helposti ja joustavasti tehtyä meidän tarpeisiimme sopivat sivut. Lounaslista on helppo päivittää ja vastaa meidän tarpeisiin täydellisesti.

Ari Lempinen, toimitusjohtaja

Kotimaailma

Toimeksiannolla saavutettiin haluttu lopputulos: ketjun ja yrittäjien viestintä on tullut johdonmukaisemmaksi. Yhteistyö Pajun kanssa erittäin oli sujuvaa, suosittelen!

Vesa Kauppila, johtaja

Rastor Oy Kuopio

Olemme tehneet Jennin kanssa yhteistyötä erityyppisten koulutustoteutusten yhteydessä. Hänen työotteensa on innostunut, joustava ja omistautuva. Hän on myös sparraillut asiantuntijana koulutusten suunnittelussa ja kertoo näkemyksiään ja ideoitaan avoimesti. Yhteistyö on ollut vaivatonta ja kehittävää.

Sanna-Liisa Kiiskinen, asiakasratkaisupäällikkö