Loading...

Projektipäällikkösparraus

Home / Projektipäällikkösparraus

Sparrauspalvelu on suunniteltu IT-hankkeen projektipäällikölle, joka haluaa käytännönläheisiä neuvoja ja tukimateriaaleja projektin tärkeiden vaiheiden onnistuneeseen läpiviemiseen. Sparrauksessa ohjeistan sinua lisäksi vaatimaan rakentavan yhteistyön hengessä nykyiseltä ja uudelta IT-toimittajalta toimenpiteitä, joilla projektin kriittisten vaiheiden riskejä saadaan minimoitua ja pidettyä tilaaja-toimittajasuhteessa budjetti aisoissa.

Lue blogista, miten MSK Group hyödynsi sparrauspalvelua laajassa HRM-uudistuksessaan.

Hyödynsin sparrauspalvelua uudistaessamme HRM-järjestelmää, sillä olimme solmussa vanhan toimittajan yhteistyöhaluttomuuden kanssa. Kannattiko? Ehkä yksi fiksuimpia päätöksiä siinä projektissa, sillä sain palvelua joustavalta asiantuntijalta, joka ymmärsi IT-maailman lainalaisuudet ja osasi samalla asettua asiakkaan asemaan. Ehdottoman iso peukku Merjalle! – Tero Yliselä, HR-Director, MSK Group Oy

Sparrauspaketti: Ota täysi hyöty irti parhaista käytännöistä – onnistuneen IT-projektin tärpit

Käyn kanssasi projektikokonaisuuden läpi ja valitsemme keskeiset teemat, joihin keskitymme sparrauksen aikana. Sparrauksen toteutustapa voi olla esimerkiksi kuukausittaiset tapaamiset tai puhelut.

Teemojen avulla työskentely jäsentyy ja rytmittyy, ja tuottaa sinulle konkreettisia malleja ja aineistoja sinun ja projektiryhmäsi työskentelyn tueksi. Tavoitteena on siis auttaa sinua ja projektiryhmää laadun, aikataulun ja jalkauttamisen onnistumisessa. Kaupalliset ja vastuisiin liittyvät asiat ovat usein ratkaisevia projektin onnistumisen sekä budjetin pitävyyden kannalta. Kokemukseni IT-toimittajan puolelta auttaa tunnistamaan projektin riskejä ja ennaltaehkäisemään niitä.

Teemaesimerkkejä:

  • Laadunvarmistuksen parhaat käytännöt ja vinkit testauksen läpivientiin
  • Tietokonversioprosessin läpiviennin tärpit
  • Loppukäyttäjäkoulutukset ja -viestintä
  • Tuotantokäyttöönottohetken suunnittelu

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

040 734 6015 / Merja Roponen
merja.roponen@pajuconsulting.fi

Merja Roponen Paju Consulting

Merjalla on 15 vuoden kokemus kehitys- ja tietojärjestelmähankkeiden läpiviennistä useilta toimialoilta. Hän syttyy muutoshankkeiden vetämisestä sekä prosessien kehittämisestä. Merjan työote on analyyttinen, eteenpäin vievä ja rakentava.

Merja Roponen
Valmentaja | Liiketoimintakonsultti | Partner

Merjalla on 15 vuoden kokemus IT-hankkeiden läpiviennistä sekä 10 vuoden kokemus liiketoimintajohtajan tehtävistä.

Merjan missiona on tuoda tämä tietämys IT-projekteissa tilaajan käyttöön ja tarjota projektien ohjaukseen konkreettisia toimintamalleja ja materiaaleja, jotka auttavat ennakoinnissa, budjetin ja aikataulun pitämisessä sekä käyttöönottoprosessin onnistumisessa.

Merja Roponen
merja.roponen@pajuconsulting.fi
puh. 040-7346015
LinkedIn

Lue lisää yrityksestä ja palveluista.