Onnistu tavoitteiden kirkastamisessa

Kun määrität selkeät tavoitteet, sanoitat ne ja mittaat tavoitteiden toteutumista, sinulla on onnistumisen avaimet käsissäsi.

Ainia Innovations

Corporate Tech -toimialan Ainia tarvitsi apua palveluidensa tuotteistukseen ja markkinointistrategian kirkastamiseen.Lue lisää »

Carlson

Tavaratalo Carlson hyödynsi valmista kartoitustyökalua selvittääkseen heille soveltuvimmat HR-tietojärjestelmävaihtoehdot.Lue lisää »

Savonia Health Lab

Savonian Health Lab -hankehenkilöstö hyödynsi palvelumuotoiluvalmennuksia tuotteistaakseen tarkoituksenmukaista palvelua uudelle asiakasryhmälle.Lue lisää »

Autamme sinua kartoittamaan nykytilanteen, kirkastamaan sekä sanoittamaan tavoitteet ja selkeyttämään organisaation rooleja ja vastuita kehittämisprojektien alkuvaiheesta lähtien.

Tietojärjestelmäprojektiosaamisemme avulla säästät aikaa eri järjestelmävaihtoehtojen kartoittamisessa, valinnassa sekä käyttöönotossa. Palvelumuotoiluvalmennuksemme sekä palvelumuotoilu antavat konkreettisia työkaluja ja menetelmiä palveluiden kehittämiseksi ja markkinoimiseksi.

Lähdemme yhteistyössä liikkeelle nykytilan kartoittamisesta ja tavoitteiden sanoittamisesta. Prosessin dokumentointi ja räätälöidyt työkalut tuovat kehittämiseen konkretiaa ja tukevat organisaatiosi työtä jatkossa.

null
Paju HRx
Onnistu HR-järjestelmäratkaisun valinnassa
Lue lisää
null
ELY-konsultointipäivät
Vauhtia yrityksesi markkinointiin tai tuotteistamiseen
Lue lisää
null
Palvelumuotoilun ABC
Ajatuksia herättävä verkkovalmennus palvelumuotoilun perusteista.
Lue lisää

Aiheesta blogissa

Voimmeko auttaa sinua onnistumaan?