Onnistu sitouttamisessa

Koulutamme ja valmennamme asiakkaitamme mm. palvelumuotoilun hyödyntämisessä, tiimidynamiikan parantamisessa, oman osaamisen tunnistamisessa ja viestimisessä sekä ketterien projektimenetelmien käytössä.

Piirre

Piirre kaipasi ulkopuolista sparraajaa yrityksen operatiivisen toiminnan tueksi sekä strategian päivittämiseen.Lue lisää »

Savonia Bioerko-hanke

Savonian Bioerko-hanke toivoi tukea monialaisen hanketiimin yhteiskehittämiseen ja asiakaslähtöisen opetuksen kehittämiseen.Lue lisää »

Setlementtiliitto

Setlementtiliiton Pohjoisen alueen Nuorisotyön tiimi tilasi palvelumuotoiluvalmennuksen hajautetun tiimin yhteiskehittämisen tueksi.Lue lisää »

Yhteiskehittäminen tarkoittaa erilaisten näkökulmien ja osaamisen yhdistämistä. Yhteiskehittämistä voidaan tehdä organisaation sisällä, verkostoissa ja asiakkaiden kanssa. Aito yhteistyö ja monialaisen osaamisen hyödyntäminen luovat pohjan innovaatioille ja sitoutumiselle. Kun muotoillaan palveluita, asiakaslähtöinen yhteiskehittäminen edistää kumppanuuden rakentumista myös asiakassuhteessa.

Hyödynnämme fasilitoinnissa coachingin, sosiaalipsykologian, palvelumuotoilun ja ketterien projektinhallintamenetelmien työkaluja. Fasilitointi ohjaa osallistumisen ja oivallusten kautta yhdessä sovittuihin toimenpiteisiin. Prosessia tukee ennakko-orientaatio sekä jälkisparraus.

Innostus ja yhteiset oivallukset työpajoissa ovat tavoitteemme, kun autamme onnistumaan sitouttamisessa.

Aiheesta blogissa

Pajun syksyn koulutukset

Tervetuloa mukaan syksyn koulutuksiin! Viestintätaidot YOM-hankkeen koulutukset on tarkoitettu kaikille pohjoissavolaisille yrityksille sekä yritysten henkilöstölle. Syksyn…

LUE LISÄÄ

Jutellaan lisää,
varaa sinulle sopiva Skype-aika