Onnistu sitouttamisessa

Koulutamme ja valmennamme asiakkaitamme mm. palvelumuotoilun hyödyntämisessä, tiimidynamiikan parantamisessa, oman osaamisen tunnistamisessa ja viestimisessä sekä ketterien projektimenetelmien käytössä.

Piirre

Piirre kaipasi ulkopuolista sparraajaa yrityksen operatiivisen toiminnan tueksi sekä strategian päivittämiseen.Lue lisää »

Savonia Bioerko-hanke

Savonian Bioerko-hanke toivoi tukea monialaisen hanketiimin yhteiskehittämiseen ja asiakaslähtöisen opetuksen kehittämiseen.Lue lisää »

Setlementtiliitto

Setlementtiliiton Pohjoisen alueen Nuorisotyön tiimi tilasi palvelumuotoiluvalmennuksen hajautetun tiimin yhteiskehittämisen tueksi.Lue lisää »

Yhteiskehittäminen tarkoittaa erilaisten näkökulmien ja osaamisen yhdistämistä. Yhteiskehittämistä voidaan tehdä organisaation sisällä, verkostoissa ja asiakkaiden kanssa. Aito yhteistyö ja monialaisen osaamisen hyödyntäminen luovat pohjan innovaatioille ja sitoutumiselle. Kun muotoillaan palveluita, asiakaslähtöinen yhteiskehittäminen edistää kumppanuuden rakentumista myös asiakassuhteessa.

Hyödynnämme fasilitoinnissa coachingin, sosiaalipsykologian, palvelumuotoilun ja ketterien projektinhallintamenetelmien työkaluja. Fasilitointi ohjaa osallistumisen ja oivallusten kautta yhdessä sovittuihin toimenpiteisiin. Prosessia tukee ennakko-orientaatio sekä jälkisparraus.

Innostus ja yhteiset oivallukset työpajoissa ovat tavoitteemme, kun autamme onnistumaan sitouttamisessa.

null
Palvelumuotoiluvalmennukset
Räätälöidyn valmennuksen avulla pääset palveluiden muotoilussa vauhtiin!
Lue lisää
null
Mailchimp -sparraus
Saat valmiudet lähettää uutiskirjeitä asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.
Lue lisää
null
Tiimiläiset ympärilläni
Ryhmävalmennuksessa opit ymmärtämään itseäsi ja muita.
Lue lisää
null
Palvelumuotoilu- valmennukset
Räätälöidyn valmennuksen avulla pääset palveluiden muotoilussa vauhtiin!
Lue lisää
null
Palvelumuotoilun ABC
Ajatuksia herättävä verkkovalmennus palvelumuotoilun perusteista.
Lue lisää

Aiheesta blogissa

Voimmeko auttaa sinua onnistumaan?