Palvelumuotoilun ABC: verkkovalmennus

Oletko kuullut palvelumuotoilusta, mutta et ole varma, voisiko sitä hyödyntää omassa organisaatiossa?

Mitä uutta ja mitä vanhaa on asiakaslähtöisyydessä ja yhteiskehittämisessä? Tehdäänkö organisaatiossasi jo palvelumuotoilua? Voisiko asiakkaan kulkua palvelussa helpottaa? Osaatko viestiä palveluista ulospäin keskeiselle asiakasryhmälle?

Verkkovalmennus palvelumuotoilun perusteista

Ajatuksia herättelevä verkkovalmennus sisältää katsaukset seuraaviin aiheisiin:

  • Asiakaslähtöinen yhteiskehittäminen
  • Palvelupolku
  • Asiakaslupaus

Hinta 300 eur (alv 0%)

Valmennuskokonaisuuteen kuuluu:

  • Organisaation ennakkokysely
  • Verkkovalmennus 45 min (Skype/Teams)
  • Kuka-korttien käytön opettelu 15 min
  • Yhteinen ideointi: kuinka palvelumuotoilua voi hyödyntää omassa organisaatiossa? 30 min

Sopiva osallistujamäärä 1-10 henkilöä. Osallistujat voivat olla organisaation johtoa, esimiestasoa, asiantuntijoita ja toteuttavan työn tekijöitä.

Varaa itsellesi sopiva aika varauskalenterimme kautta.

Tutustu myös palvelumuotoiluvalmennuksiimme.

Silja Huttunen

PALVELUMUOTOILIJA

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Kokemuksia: Savonia Bioerko

Bioerko-hanke hyödynsi Pajun fasilitointia vahvistamaan hankkeen monialaista, tavoitteellista kokeilukulttuuria. Projektiin sisältyi tiedonkeruun lisäksi kaksi yhteiskehittämistyöpajaa.

Read more

Lisää aiheesta blogissa

Voisiko tiimi olla enemmän kuin osiensa summa?

Yhteiskehittäminen tarjoaa ratkaisun erilaisten näkökulmien sekä osaamisen yhdistämiseen ja uuden innovointiin. Yhteiskehittämistä voidaan tehdä organisaation sisällä, verkostoissa ja asiakkaiden kanssa. Ulkopuolinen fasilitoija voi saada oman tiimin piilevän potentiaalin esiin ja sujuvoittaa yhteistyötä ulkopuolisten osallistujien kanssa.

Lue lisää

Hyödynnä Kajaanin ja Sotkamon yrityssetelit

Kajaani sekä Sotkamo ovat molemmat ottaneet tänä vuonna käyttöönsä yrityspalvelusetelit, joilla ne tukevat oman kuntansa pk-yrityksiä.   Kajaanin kaupunki tukee yrityspalveluseteleillä kajaanilaisten pk-yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Sotkamon kunnan Etenijä-yrityspalvelusetelillä tuetaan sotkamolaisten yritysten asiantuntijapalveluiden ja kehittämistoimenpiteiden käyttöä. Tavoitteena on aktivoida yrityksiä toimintansa kehittämiseen sekä toiminnan kasvattamiseen.   Paju on yksi Kajaanin ja Sotkamon yrityssetelien palveluntuottajista. Paju…

Lue lisää