Loading...

Pajun coaching-palvelut

Home / Ajankohtaista / Pajun coaching-palvelut

Coaching on tuloksellinen valmentamisen ja sparrauksen muoto, jonka avulla yksityishenkilöt ja organisaatiot voivat päästä yli solmukohdista tai kehittyä edelleen. Huippu-urheilussa valmentajien käyttäminen on itsestäänselvyys: valmentajat auttavat keskittymään oikeisiin asioihin, kannustavat ja auttavat kehittymään entistä paremmaksi. Kuntoilussa personal trainer auttaa pääsemään rapakunnosta parempaan kuntoon, toisaalta jo timantttisessa kunnossa oleva kuntoilija voi ottaa personal trainerin tueksi, kun haluaa ylittää omat rajansa. Life coach tai business coach auttaa samalla tavalla: jos tarvitset tukea ja sparraajaa työ- tai henkilökohtaisen elämän saralla, coach on vastaus. Coaching sopii erinomaisesti myös tiimeille tai esimiesten valmennukseen.

Pajun coaching-palvelut löydät jatkossa Paju Coaching -sivustolta. Seuraa Paju Coachingia myös Facebookissa ja Instagramissa. Suosittu verkkovalmennus Paluu nykyisyyteen, takaisin ytimeen alkaa 26.2.2018 – tule mukaan! Coaching eroaa konsultoinnissa niin, että coach ei anna valmiita vastauksia, vaan haastaa löytämään tavoitteet ja ratkaisut valmennettavalta itseltään keskustelujen ja harjoitusten avulla. Life ja business coachingista vastaa Jenni Rissanen.

Digi- ja muutoshankkeissa haluamme tuoda osaamisemme asiakkaan käyttöön, ja niihin liittyvissä valmennuksissa tarjoamme rohkeasti omia ehdotuksiamme ja etenemismalleja. Tutustu mm. ohjausryhmävalmennukseen. Projektipäälliköiden ja ohjausryhmien valmentamisesta vastaa Merja Roponen.