Loading...

Paju HRx™ – onnistu HR-järjestelmäratkaisun valinnassa

Home / Paju HRx™ – onnistu HR-järjestelmäratkaisun valinnassa

HR-tietojärjestelmän hankintavaiheessa aikaa vievää ja haastavaa on käydä läpi markkinoilla olevat vaihtoehdot, selvittää mitä eri ratkaisut sisältävät, millaiset muokkaus- ja integraatiomahdollisuudet niissä on, miten pitkään käyttöönottoprojektiin on syytä varautua ja mitä kokonaisuus maksaa käyttöönottovaiheessa ja mitä vuositasolla.

Paju HRx™ -kartoituksessa käymme kanssanne läpi organisaationne vaatimukset rekrytoinnin, henkilöstöhallinnon ja henkilöstön kehittämisen prosesseihin liittyen. Kartoitusvastausten perusteella selviää, mitkä kolme markkinoilla olevista järjestelmävaihtoehdoista vastaavat parhaiten vaatimuksiinne. Käymme tulokset yhdessä läpi ja raporttien avulla saadaan selville, miltä alueilta löytyvät suurimmat vahvuudet ja merkittävimmät puutteet.


Paju HRx -kartoitus
Esimerkki: rekrytoinnin sekä HRM-prosessien vastaavuus yhdessä HR-järjestelmävaihtoehdossa verrattuna asetettuihin vaatimuksiin. 100 % = vastaa täysin vaatimuksia, 0 % = ei vastaa lainkaan vaatimuksia.

 

Paju HRx -kartoitus
Esimerkki: kunkin prosessialueen osalta nähdään vaatimustasolla miten järjestelmä täyttää vaatimukset. Vihreä = vaatimus toteutuu, keltainen = vaatimus toteutuu osittain, punainen = vaatimus ei toteudu lainkaan.

 

 

Kartoitus perustuu Pajun elo-syyskuussa 2018 toteuttamaan HR-järjestelmien läpikäyntiin: Accountor HR Solutions (Mepco HRM ja MepcoPro), Arc Technology (Arc Kide), CQ Systems (C&Q Pro), FCG Talent (ElbitHR), Nepton (Nepton), Sympa (Sympa HR), Visma (Saima HR ja Public HR).  

Selvitys kattaa nämä keskeiset näkökulmat: 

  • Ratkaisujen sisällöt: Rekrytointi-, HRM- ja HRD-toiminnallisuudet, mobiilitoiminnallisuudet + millaisille organisaatioille ja mihin tarpeisiin soveltuvat parhaiten 
  • Hinnoittelu: Budjetääriset hinnat käyttöönottoprojektille ja jatkuville palveluille. Lisämaksulliset työt. 
  • Muokkausmahdollisuudet: Mikä prosesseissa ja käyttöliittymässä on pääkäyttäjän toimesta muokattavissa 
  • Teknologiset ominaisuudet: Toimitusmallit, käytetyt integraatio- ja ratkaisuteknologiat, responsiivisuus, API-rajapinnat, identiteetinhallinta, kielisyydet, versionhallinta.. 

Selvityksen tulokset pohjautuvat toimittajien kanssa käytyihin kahdenvälisiin keskusteluihin, demoihin sekä tuote- ja palvelukuvauksiin. 

Paju HRx™ -kartoituksen hinta on 3500 e (alv 0). Kartoituspalveluun sisältyvät kaksi työpajaa sekä tulosraportit. Ensimmäisessä työpajassa käymme läpi mitä toiminnallisuuksia tarvitsette järjestelmässä ja täytämme yhdessä kartoituslomakkeen. Toisessa työpajassa Paju esittelee mitkä kolme järjestelmävaihtoehtoa sopivat parhaiten vaatimuksiin, ja mitkä vaatimuksistanne täyttyvät kokonaan tai osittain, tai eivät lainkaan. Lisäksi saatte yhteenvedon em. vaihtoehdoista näistä näkökulmista: hankinnan budjetäärinen hinta, projektin arvioitu kesto, projektin päävaiheet, järjestelmän muokattavuus, teknologiat ja integraatiomahdollisuudet. Yhteenveto on samalla konkreettinen asialista, jota voitte hyödyntää ryhtyessänne tarkempiin keskusteluihin järjestelmätoimittajien kanssa. Työpajat voidaan toteuttaa Skypen välityksellä tai paikan päällä, jolloin matkakulut lisätään palvelun hintaan.

Paju HRx™ -kartoitus säästää sinulta jopa 2 viikon työpanoksen.

 

Paju tukee HR-ratkaisun valinnassa ja käyttöönotossa seuraavin palveluin:

 

Anna Pajun säästää aikaasi. Ota yhteyttä tai varaa aika, niin jutellaan lisää.

Merja Roponen Paju Consulting

Merjalla on 15 vuoden kokemus kehitys- ja tietojärjestelmähankkeiden läpiviennistä useilta toimialoilta. Hän syttyy muutoshankkeiden vetämisestä sekä prosessien kehittämisestä. Merjan työote on analyyttinen, eteenpäin vievä ja rakentava.

Merja Roponen
Valmentaja | Liiketoimintakonsultti | Partner

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

040 734 6015 / Merja Roponen
merja.roponen@pajuconsulting.fi

Merjalla on 15 vuoden kokemus IT-hankkeiden läpiviennistä sekä 10 vuoden kokemus liiketoimintajohtajan tehtävistä.

Merjan missiona on tuoda tämä tietämys IT-projekteissa tilaajan käyttöön ja tarjota projektien ohjaukseen konkreettisia toimintamalleja ja materiaaleja, jotka auttavat ennakoinnissa, budjetin ja aikataulun pitämisessä sekä käyttöönottoprosessin onnistumisessa.

Merja Roponen
merja.roponen@pajuconsulting.fi
puh. 040-7346015
LinkedIn

Lue lisää yrityksestä ja palveluista.