Loading...

Merja Roponen aloittaa Pajussa

Home / Yleinen / Merja Roponen aloittaa Pajussa

Yksi Pajun tavoitteista vuodelle 2017 on ollut löytää kumppani kehittämiseen ja kasvamiseen. Ilokseni voin kertoa, että Pajuun konsultiksi ja partneriksi liittyy vuoden alussa Merja Roponen. Olemme Merjan kanssa tehneet monta vuotta töitä kimpassa, ja olen erittäin innoissani tulevasta yhteistyöstä. Asiakkaat ja Paju saavat Merjasta tehokkaan, analyyttisen ja aikaansaavan kirittäjän.

Jenni kuittaa, Merja jatkaa:

Olen se tyyppi joka saa projektit ja kehityshankkeet maaliin ja on hirveän kiinnostunut erilaisista haasteista, koska niihin voi alkaa etsiä ratkaisuja.

Ryhdyin Jennin kaveriksi Pajuun näistä syistä:

  1. veri vetää takaisin konsultointiin ja projekteihin, aivan liiketoiminnan kehittämisen ytimeen
  2. haluan olla viemässä eteenpäin myös paikallista businessta ja kasvua
  3. Jennin kanssa tavoitteet ja intohimot natsaavat, ja on mahtavaa päästä jälleen tekemään hommia yhdessä!

Tuotteistamisesta minulla on pitkä kokemus ja se innostaa minua aina vaan – hyvin toteutettuna se mm. kasvattaa myyntiä, parantaa asiakaskokemusta sekä tekee päivittäisestä työskentelystä sujuvampaa.

IT-projekteja olen vetänyt useille toimialoille: koulutuspalvelut, valmistava teollisuus, tilitoimistot, konsultointi, julkishallinto, pääomasijoittajat, energia-ala ja hoivapalvelut. Lisäksi minulla on kokemusta laajamittaisesta transformaatiohankkeesta sekä laatujärjestelmän käyttöönotosta. Kilpailutukset, business case -analyysien rakentaminen sekä kumppanuuksien hallinta hoituvat myös.

Vahvuuksiani ovat luotettavuus, organisointitaidot, päätöksentekokyky sekä rohkeus nostaa epäkohtia esille ja tarjota niihin ratkaisuehdotuksia.

“Joku” ei ole projekteissa luottokaverini, koska huolehdin että hommat sovitaan ja vastuutetaan selkeästi.

Perheeseeni kuuluvat aviopuoliso Simo ja 1-vuotias tyttäreni Hilda. Siviilipuolella toimin metsätalousyrittäjänä sukutilallani Leppävirralla ja harrastan bloggaamista sekä tungen itseni kaikenlaisiin talkoisiin mukaan, ettei meno käy tylsäksi.

Soittele ja tarinoidaan lisää!
040 7346 015 / Merja

Tai käy ensin vaklaamassa:
LinkedIn

 

Yhteistyöterkuin,

Merja Roponen & Jenni Rissanen