Loading...

Innovaatioseteli

Home / Innovaatioseteli

Anna ideoillesi rakettilähtö - hyödynnä innovaatioseteli!

Innovaatioseteli on Tekesin tarjoama 5000 euron tuki, joka on tarkoitettu pk-yritysten tuote- ja palvelutarjonnan kehittämiseen. Tukea myönnetään asiantuntijapalveluiden hankkimiseen. Asiantuntijapalveluita voi käyttää esimerkiksi tuotteen tai palvelun demoamiseen, kokeiluihin tai etenemistä haittaavien ongelmien selvittämiseen.

Tekes maksaa 5000 euron innovaatiosetelin tuen suoraan palveluntarjoajalle – yrityksen ei tarvitse investoida omia varojaan asiantuntijapalveluun.

Oletko pohtinut kuinka voisit palvella asiakkaitasi paremmin verkossa? Oletko ajatellut viedä tuotteesi tai palvelusi uudelle markkinalle? Voisiko palveluitasi virtaviivaistaa palvelumuotoilun avulla?

Innovaatiosetelin voi käyttää esimerkiksi näin:

  • Tuote- ja palvelukehitykseen liittyvät kokeilut ja demot
  • Kehitysprojektin valmistelu
  • Tuote- ja palvelukehitykseen liittyvät selvitykset
  • Prosessien ja palveluiden muotoilu

Yritykseltä innovaatiosetelin hyödyntäminen vaatii tuote- tai palvelukehitysidean, jota lähdetään yhdessä edistämään – kustannuksista vastaa Tekes 5000 euroon saakka.

Paju on toteuttanut useita innovaatioseteliprojekteja asiakkailleen ja on tarvittaessa tukena hakuvaiheessa ja loppuraportoinnissa.

Jenni Rissanen

Ota yhteyttä!

Jenni on kokenut digikehityshankkeiden ja projektinhallinnan ammattilainen, joka pitää vaativatkin kokonaisuudet hallinnassaan järjestelmällisen työotteensa sekä erinomaisten viestintätaitojensa avulla. Jennin erityisosaamiseen lukeutuvat myös palvelumuotoilu sekä coaching.

Jenni Rissanen
Konsultti | Kouluttaja | Toimitusjohtaja

Paju Consulting on Tekesin innovaatiopalveluiden palveluntarjoaja. Paju on yrityksen kanssa tiiviisti mukana Tekesin hakuprosessissa ja tekee yhteistyössä tarvittavat suunnitelmat sekä raportoinnin.

Pajulla on laaja kokemus asiakaslähtöisten digitaalisten palveluiden suunnittelusta ja kehittämisestä sekä into viedä asioita konreettisesti eteenpäin.

Lue lisää yrityksestä ja palveluista.