Tämä oli pitkästä aikaa sellainen koulutus, joka ylitti odotukset, ja antoi mahtavat avaimet asiakaspalveluun. Sparrauksen lopuksi lähetetty uutiskirje aiheutti ryntäyksen: joulukuu on kahta päivää lukuunottamatta täysi.

Lue lisää
Riitta Kekoni, Kauneuspiste Kekoni

Siljan halu ymmärtää ja pohtia paikkaansa fasilitaattorina suhteessa kohderyhmään oli hieno kokemus. Osallistujat miettivät tunnetta, omaa osaamista ja porisivat – erilaisten koulutuksessa toteutettujen harjoitusten kautta rakentui kokonaisuus, joka kantaa varmasti hedelmää tulevaan vaikuttamistyöhön.

Lue lisää
Hanna Tervo, Pohjois-Savon Veke

Hyödynsin sparrauspalvelua uudistaessamme HRM-järjestelmää, sillä olimme solmussa vanhan toimittajan yhteistyöhaluttomuuden kanssa. Kannattiko? Ehkä yksi fiksuimpia päätöksiä siinä projektissa, sillä sain palvelua joustavalta asiantuntijalta, joka ymmärsi IT-maailman lainalaisuudet ja osasi samalla asettua asiakkaan asemaan. 

Lue lisää
Tero Yliselä, MSK Group

Paju on ollut tärkeä tuki intraprojektimme eri vaiheissa. Pajulla on erinomainen kyky asettua asiakkaan rooliin ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. Heidän tapansa toimia on ollut suoraviivaista, selkeää ja läpinäkyvää. Pajun organisaatio on pieni, mutta se on näkynyt meille ennen kaikkea toiminnan tehokkuutena työpanoksen kohdistuessa juuri oikeisiin asioihin.

Lue lisää
Katja Paananen, Ponsse

Valmennukset olivat hyvä paikka haastaa itseään löytämään vaikeita mielikuvia herättävistä asioista myös myönteisiä puolia ja mahdollisuuksia. Silja vakuutti meidät välittömällä ja aidolla läsnäololla. Samalla hän ei päästänyt osallistujia helpolla ja piti kokonaisuudesta hienosti kiinni.

Lue lisää
Hanna Tervo, Pohjois-Savon VeKe

Co-operation with Paju Consulting has given us needed skills and added strength that has been important for us to meet and exceed targets. It has been important for us to always reach tough targets and to do this in a pragmatic way. Paju Consulting has been contributing to this and has always been easy to work with. We are very satisfied with Paju Consulting as they have added a high level of professionalism and knowledge.

Lue lisää
Magnus Dickson, Tieto

Oli hienoa huomata, kuinka avoimen keskustelun ja Pajun ohjauksen kautta löysimme uusia menetelmiä ja jopa konkreettisia, heti toteutettavia muutoksia toimintaamme. Tavoitteemme on tehokkaampi ja mielekkäämpi työnteko. Juuri tähän saamme työkaluja yhteistyöstä Pajun kanssa.

Lue lisää
Aki Autere, Pengon