Olemme tehneet Jennin kanssa yhteistyötä erityyppisten koulutustoteutusten yhteydessä. Hänen työotteensa on innostunut, joustava ja omistautuva. Hän on myös sparraillut asiantuntijana koulutusten suunnittelussa ja kertoo näkemyksiään ja ideoitaan avoimesti. Yhteistyö on ollut vaivatonta ja kehittävää.

Lue lisää
Sari Hintikka-Varis, Rastor

Siljan vetämä työpaja auttoi jäsentämään ajatuksia. Oivallus siitä, että kokonaisuuden hahmottamista helpottaa palveluekosysteemin purkaminen poluiksi oli ensiarvoisen tärkeä. Asiakaslähtöisten palvelupolkujen hahmottamisesta on apua työn jäsentämisen ja kehittämisen lisäksi myös hankesuunnittelussa.

Lue lisää
Heikki Ojala, Setlementtiliitto

Valmennuksen aikana harjoiteltiin muutamaa yhteiskehittämisen työkalua, joita osallistujat voivat hyödyntää yhdistyksessään sekä pyrittiin lisäämään ymmärrystä ja sanottamaan vapaaehtoistyön merkitystä erilaisille toimijoille. Uutta asiaa ja näkökulmia tuli kaikille osallistujille – tai kuten eräs osallistuja totesi “Tulit boksin ulkopuolelta ja toit tekemiseen niin paljon raikasta ja uutta!”

Lue lisää
Eila Niemi, Neuroliitto

Paju Consulting Oy:n Jenni Rissanen koulutti Savonia-ammattikorkeakoulun johtajia hyödyntämään paremmin LinkedIniä. Jenni napakka ja sparraava ote rohkaisi ja avasi kaikkien mielet. Helposti ja vaivattomasti voi jokainen laajentaa asiantuntijaverkostoaan, lisätä myyntiä tai oppia muiden kokemuksista.

Lue lisää
Kaija Sääski, Savonia